e
Banner

Etiketler: lojistik kadın



Kadınlar değişimin öncüsü olacak!


Yayın: 24-03-2021
Kategori: Lojistik

İTT Logistics Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık, aile mesleği olarak 2013 yılında girdiği lojistik sektöründe kısa sürede önemli işler başardı. Türkiye’de %28'lik iş gücüne katılım oranının kadınların hak ettikleri bir seviye olmadığını ifade eden Öztanık, iş gücüne katılan kadınların toplumsal değişimin ve gelişimin öncüsü olacağını söyledi. 




Lojistik sektörünün dinamizmi ve natürel yapısından etkilendim


Yayın: 24-03-2021
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörüne profesyonel olarak giriş yapan CTT Genel Müdürü Hilal Ergun, sektörün dinamik, samimi ve natürel yapısından çok etkilendiğini söyledi. Başarının anahtarının, çok çalışmak, yaratıcı olmak, işe odaklanmak ve insanları sevmek olduğunu belirten Ergun, “Bunlar uygulandığı takdirde herkese eşit imkanlar sağlanabilecek, varsa dahi ayrımlar süratle yok olacaktır” dedi.




İş hayatında şartları 4 adımda eşitleyebiliriz


Yayın: 25-03-2021
Kategori: Lojistik

Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, kariyer yolculuğu boyunca Tedarik Zinciri Yöneticiliği, Kurucu Ortak,  Ticari Direktör ve Genel Müdür gibi birçok üst düzey pozisyonda görev aldı. Türkiye’de kadın istihdamında henüz istenilen seviyenin yakalanmadığını vurgulayan Ekiz, iş hayatında cinsiyet eşitliğinin sağlanabilmesi için dört önemli hususa dikkat çekti: Eğitimde fırsat eşitliği, istihdamda liyakat, pozitif ayrımcılık ve “cam tavan sendromu”nun aşılması… 




Başarı bilgi ve donanımla geliyor!


Yayın: 25-03-2021
Kategori: Lojistik

Kamu, üniversite, dernek ve özel şirketler gibi farklı kurumlarda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Mine Kaya, bugün SGS TransitNet’te Genel Müdürlü görevini yürütüyor. İyi bir yönetici olabilmek için özel hayatı ve duyguları işe karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Kaya, başarının ise bilgi ve donanımla geldiğini söyledi.